Româncă omorâtă cu sânge rece pe o stradă din Italia !

O româncă a fost ucisă cu sânge rece în Noventa Vicentina, provincia Vicenza.

Mihaela Stoicescu, în vârstă de 51 de ani, se afla la volanul unei maşini marca Mercedes E Class Coupe, şi o aștepta  pe nepoata Alessandra Marescu,  să scoată  banii bancomatul din comună.

La un moment dat, în timp ce nepoata a intrat în oficiul poştal pentru a scoate alţi bani, Mihaela Stoicescu, a fost atacată de un bărbat care a deschis portiera din dreapta şi a tras-o afară din maşină.

Bărbatul s-a urcat la volanul mașinii Mercedes şi a efectuat mai multe manevre în timp ce românca era încă agăţată cu mâinile de portieră.

Atacatorul a renunţat să mai fure maşina și s-a urcat într-un autoturism marca Fiat Panda, în care un complice îl aştepta, şi au fugit de la locul faptei.

Femeia a fost izbită de mai multe mașini printre care și o ambulanță care trecea prin zonă.

Femeia a rămas în stare de agonie pe asfalt. La numai două ore după ce a fost transportată la spital, Mihaela Stoicescu a murit, scrie presa italiană.

Poliţiştii italieni au deschis o anchetă pentru identificarea atacatorilor şi prinderea acestora.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.