Romanca injunghiata ziua in amiaza mare la Roma, nimeni nu a intervenit in ajutorul ei

Romanca injunghiata ziua in amiaza mare la Roma, nimeni nu a intervenit in ajutorul ei

Potrivit Il Messaggero, bărbatul, care este recidivist, a vrut să se răzbune pe femeie pentru că aceasta a renunţat la relaţie după ce el a intrat la închisoare. De mai bine de 5 ani românca se află sub amenințările fostului concubin. El a mai fost arestat de două ori, odată acum trei ani și acum doi ani.

 

Bărabatul a vrut să-i taie gâtul, dar ea a reușit să se ferească și s-a ales cu o tăietură la nas. Dramatic este faptul că românca a solicitat ajutorul mai multor afacerişti din zonă pentru a se baricada într-unul dintre magazine, însă nimeni nu a ajutat-o și nimeni nu a  intervenit în favoarea ei.

Inclusiv anchetatorii care au preluat cazul s-au declarat îngrijoraţi de situaţie, precizând că s-au găsit pete de sânge ale femeii pe geamurile mai multor magazine unde ea a cerut ajutor. Suspectul a scăpat dar la câteva ore fost prins. Este vorba de un român în vârstă de 40 de ani.

 

Românca de 50 de ani a fost internată la spital şi operată la nas. Chiar dacă viaţa nu îi este pusă în pericol, dar are nevoie de cel puţin 20 de zile de spitalizare.

Te-ar putea interesa și Tragedie intr-un oras din Italia: o cladire s-a prabusit, se cauta persoane sub daramaturi

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.