Romanca in Italia si-a obligat fiica de 13 ani sa intretina raporturi cu barbati intre 30 di 90 de ani

Romanca in Italia si-a obligat fiica de 13 ani sa intretina raporturi cu barbati intre 30 di 90 de ani

Abuzuri și degradare în Ragusa, unde o româncă a fost arestată pentru că își obliga fiica de 13 ani să întrețină raporturi sexuale cu bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 90 de ani în schimbul unui loc de dormi, băutură, bani și țigări. Poliția italiană a identificat  4 clienți, inclusiv un vârstă de 90 de ani. Violențele aveau loc într-o fermă la câțiva pași de mare, scrie presa italiană.

 

S-a întâmplat în Ragusa: anchetele autorităților au început în martie anul trecut ,când echipa șefului adjunct Nino Ciavola s-a angajat în lupta împotriva muncii ilegale pe câmpurile din Ragusa. În tot acest timp sistemele de interceptare a convorbirilor telefonice au evidențiat un context de degradare în care se consumau abuzuri.

 

 

Primele rapoarte pe care minora româncă le-a avut s-au înfăptuit într-o fermă la câțiva metri de plajă, între Vittoria și Comiso, într-o încăpere unde se aflau un cearceaf agățat tip perdea și o saltea. După ce își terminau orele de muncă, toți muncitorii de pe câmpuri, bărbați italieni, marocani și români, se duceau în acea fermă pentru a întreține raporturi cu minora.

 

Toată lumea știa ce se întâmpla în interiorul acelei structuri, dar nimeni nu spunea nimic…

 

abuz 1

 

Copila a fost încredințată unui centru specializat și cu ajutorul unui psiholog, ea a povestit întreaga poveste, dar nu a mai demonstrat niciodată ură fața mamă. Procuratura din Catania a ordonat arestarea femeii sub acuzația de proxenetism și a patru clienți, doi italieni și doi marocani, unul în vârstă de 90 de ani, sub acuzația de violență sexuală.

 

Te-ar putea interesa și Mama beata adorme pe fiul ei de numai o luna si il ucide

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.