Româncă găsită moartă pe câmp în Italia: a fost victima abuzurilor iubitului mamei sale

Descoperirea dramatică a cadavrului unei românce de numai 20 de ani pe un câmp din Busto Arsizio din Italia luni după-amiază. Trupul, analizat imediat de legist, se afla într-o stare avansată de descompunere, iar identificarea a avut succes prin cartea de identitate, găsită în portofelul victimei.

Înainte de descoperire, nimeni nu a raportat dispariția și acum, după investigații,  anchetatorii merg pe o singură  pistă:  sinuciderea.

Povestea tinerei românce ar avea un trecut sumbru, violent, astfel încât se pare că ea se gândea de mai mult timp la sinucidere și ar fi încercat de mai mult ori asumând medicamente.

Italia, cadavrul unei românce de 20 de ani a fost găsit pe un câmp

Se pare că între 2014 și 2015, românca fiind încă minoră a suferit abuzuri repetate din partea partenerului mamei sale, care a reușit să scape de arest zburând în Egipt în țara lui de origine, scrie Il Messaggero

Potrivit anchetatorilor italieni fata, locuia împreună cu iubitul ei și  îi anticipase dorința de a-și lua viața cu un bilet  pe 23 august. Fata spunea că nu dorește să fie o piedică pentru familia ei. Deși știa că avea gânduri sinucigașe , după dispariție nici iubitul ei nu a s-a deranjat să anunțe forțele de ordine

Potrivit anchetatorilor care se ocupă de caz, nici mama româncei , în ciuda faptului că nu știa nimic de mai multe zile nu a raportat dispariția ei.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.