Româncă bătută, violată și obligată să se prostitueze, cerea de mâncare și scutece clienților

Un italian din Torino și-a obligat partenera româncă să se prostitueze, deși aceasta era însărcinată și își creștea și copilul mic de un an.

Românca care acum are  20 de ani, l-a cunoscut italian într-un bar. El a obligat-o să renunțe la școală oferindu-i o viață de calvar suportând violențe de neimaginat din partea partenerului ei, Raffaele F. (39 de ani).

Italianul  era considerat teroarea prostituatelor din San Salvario.

Bărbatul a violat-o și maltratat-o pe tânăra româncă, a obligat-o să se prostitueze chiar și când era gravidă cu al doilea copil și i-a luat toți banii câștigați, lăsând-o fără mâncare și fără bani pentru scutecele pentru copil, scrie presa italiană.

Din cauza bătăilor, violențelor și abuzurilor vecinii au cerut intervenția forțelor de ordine ”Veniți că o omoară !”

După ani de coșmar, românca de 20 de ani și-a făcut curaj și a sunat la telefonul pus la dispoziție de autorități pentru victimele abuzurilor fizice și psihice.  Joi, Tribunalul din Torino a decis condamnarea italianului la 8 ani și 9 luni de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.