Român înjunghiat și aruncat în mijlocul unei străzi din Italia: este în stare gravă

Un român a fost înjunghiat și aruncat în mijlocul unei străzi din Italia. Starea lui este gravă

Atunci când a fost interogat de medici, românul a spus că și-a provocat singur rana. Carabinierii din Bologna cercetează cazul. Potrivit martorilor, bărbatul a fost înjunghiat în stradă și apoi încărcat dintr-o autoutilitară de trei bărbați care l-au aruncat pe o stradă de lângă spitalul din Bologna.

Tânărul român în vârstă de 25 de ani, prezenta o rană profundă la nivelul pieptului și a fost imediat supus unei intervenții chirurgicale.

Român certat cu legea în Italia, căutat pentru jaf și violență în Marea Britanie VIDEO

Conform rapoartelor apărute în presa italiană,  alarma s-a dat ieri în jurul orei 16.30, când tânărul a fost aruncat   dintr-o autoutilitară în care se aflau alte trei persoane . Abandonat pe stradă, românul a ajuns singur la spital.

Dată fiind starea lui gravă, medicii l-au supus unei intervenții chirurgicale de urgență, iar acum tânărul de 25 de ani este internat în prognostic rezervat în unitatea de terapie intensivă. Starea lui este gravă .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.