Român dispărut în Italia, cine l-a văzut ? Apelul disperat al surorii

Un alt român dat dispărut de familie, un alt român pe care familia îl caută cu disperare. Este vorba de Costel Găiceanu, originar din Focșani. Costel venise în Italia acum doi ani pentru a oferi o viață mai bună celor trei copilași ai săi.

Am contactat-o pe sora sora lui Costel care ne-a explicat că nu mai știe nimic de el din luna noiembrie 2020: ” Tot ceea ce vrem să știm este că este bine, suntem extrem de îngrijorați”

Apelul doamnei Valentina Găiceanu pe grupurile de români din Italia : ” Bună ziua, acesta este fratele meu, se numește Găiceanu Costel, a lucrat în Roma și în Calabria, iar din luna noiembrie nu mai știm nimic de el. Are 36 ani, 1.60 cm, ochi albaștri, șaten, este tată a 3 copii, un om muncitor. Dacă îl cunoaște cineva și l-a văzut, vă rog să-mi scrie-ți în privat. Vă mulțumesc și o zi bună la toți.

disparut Copia

Orice informație cât de mică ar putea fi de mare ajutor. Dacă l-ați văzut sau dacă credeți că ar putea fi el, trimiteți un mesaj pe profilul de Facebook al doamnei Valentina Găiceanu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.