Român din Italia suspectat de coronavirus: nu a fost în contact cu cei doi turiști chinezi

Un român care lucrează la hotelul Palatino din Roma, acolo unde au fost cazați cei doi turiști chinezi infectați cu coronavirus, primele două cazuri confirmate în Italia, scrie  Corriere dela Serra

Citește și Coronavirus, primele două cazuri confirmate în Italia: sunt turiști chinezi

Autoritățile italiene au confirmat că românul nu a intrat în contact cu cei doi cetățeni chinezi infectați cu coronavirus prezenți la hotelul în care lucra, conform Rai News.

Medicii urmează să stabilească dacă acesta este infectat cu coronavirus sau prezintă doar simptome de răceală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.