Roman din Italia la un pas de moarte din cauza unor mesaje pe WhatsApp

Roman din Italia la un pas de moarte din cauza unor mesaje pe WhatsApp

Un grup de tineri de origine albaneză au atacat un român stabilit în Italia din cauza unor mesaje pe WhatsApp.

 

Unul dintre tinerii albanezi era furios pentru că românul, stabilit în oraşul Lucca, îl dăduse afară dintr-un grup de WhatsApp ca urmare a unor remarci nepotrivite la adresa unei fete. Ca urmare, împreună cu alţi 6 albanezi, a declanşat o expediţie punitivă împotriva românului, care a fost bătut până când a ajuns la un pas de moarte. Şi alţi 3 prieteni ai lui, tot români, au fost bătuţi cu sălbăticie, ajungând la spital.

 

Carabinierii au declanşat o anchetă, stabilind circumstanţele atacului. Instigatorul acestuia a primit acum o pedeapsă de 4 ani şi jumătate de închisoare pentru tentativă de omor.

Te-ar putea interesa și Tanar de 17 ani, invalid, torturat cu apa clocotita si obligat sa cante

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.