Român de 35 de ani arestat în Italia după ce a hărțuit o minoră într-un autobuz

Român de 35 de ani arestat în Italia după ce a hărțuit o minoră într-un autobuz

Românul de 35 de ani s-a apropiat de tânăra de 15 ani  încercând să-i atragă atenția. Fata a dat alarma imediat, iar românul a fost arestat cu acuzația de hărțuire sexuală.

 

Potrivit presei italiene,  episodul a avut loc aseară, în jurul orei 20:00 într-un autobuzdin Bologna. Băiatul de 35 de ani, înstare de ebrietate, s-a apropiat de tânăra femeie încercând să o pipăie.

Tânăra speriată a reacționat, începând să strige și atrăgând atenția șoferui care a  închis imediat ușile autobuzului, în timp ce ceilalți pasageri au sunat la poliție. Când poliția a sosit la fața locului, au reconstruit incidentul și l-au arestat pe molestator.

 

Acum, românul în vârstă de 35 de ani se află în închisoare cu acuzația de agresiune sexuală.

Te-ar putea interesa și „Hei, vrei să culci cu mine …?” Gestul obscen al unui român din Italia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.