Român certat cu legea în Italia, căutat pentru jaf și violență în Marea Britanie VIDEO

Individul, un român  în vârstă de 34 de ani, cu antecedente penale, a lovit fără milă trei femei, după care le-a prădat casa. Secvenţele au fost suprinse de camerele de supraveghere.

Poliţiştii britanici bănuiesc că atacatorul a fugit deja din regat, şi recunosc că îl caută în toată Europa.

Românul a dat atacul dimineaţa iar victime i-au căzut trei femei din localitatea Luton, aflată în sud-estul Angliei. Ca să intre în casa lor, s-a deghizat într-un angajat al unei firme de curierat. La aproximativ 10.40 dimineața, un bărbat a sunat la proprietate cu un colet și, la deschiderea ușii, a lansat un atac violent asupra a două femei și a unei adolescente în interiorul casei, provocându-le răni semnificative.

VIDEO AICI 

Familia atacată de român a anunţat pe Facebook  că tâlharul este din localitatea Cireşu, judeţul Brăila și că s-ar numi Săndel Horea sau Săndel Bolentin

Românul indicat de rănite ar fi avut şi în trecut probleme cu legea. În 2007 – când avea 23 de ani – ar fi fost dat în urmărire internațioanală de autorităţile din Italia pentru exploatarea sexuală a unor copii şi pornografie infantilă. Pentru aceste fapte a stat închisoare până anul trecut.

Italia: un băiețel de 2 ani a murit sufocat în mașină, tatăl a uitat să-l ducă la grădiniță

Oricine are informații este solicitat să sune DI Fletcher la 101, citând Op Parish sau să viziteze centrul de raportare online .

Alternativ, contactați Crimestoppers, în mod anonim, la 0800 555 111.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.