Român, capul bandei de prostituție: “Trebuie să te prostituezi, altfel îți sug sângele”

Român, capul bandei de prostituție: “Trebuie să te prostituezi, altfel îți sug sângele”

Doisprezece ani de închisoare, pentru în vârful organizației criminale, care, între 2008 și 2013, ar fi exploatat zeci de prostituate în zona de sud a orașului Pescara.

 

Fetele, toate de naționalitate română, au fost aruncate pe trotuarele străzilor din apropierea Riserva Dannunziana din Pescara. Trebuiau să respecte condițiile impuse de torționarii lor, care cereau o parte din banii câștigați, plus o taxă de 50 de euro pe noapte pentru ocuparea “locului de muncă”.

 

Dacă  încercau să se revolte, erau amenințate cu moartea sau bătute.

După arestările făcute de echipa mobilă în 2013, ancheta s-a încheiat ieri dimineață, în fața curții colegiului din Pescara, cu sentințe de 7 ani de închisoare pentru Viorel Verdesan și 5 ani și 3 luni pentru Ionel Crăciun.  Potrivit presei italiene, românul în vârstă de 40 de ani Viorel Verdeșan ar fi fost liderul incontestabil al organizației, cunoscut cu porecla “Berlusconi”.

 

Verdeșan ar fi obligat o tânără minoră să se prostitueze, amenințând că dacă nu o va face îi va ucide toate rudele ei din România. Apoi ia oferit cazare, însoțind-o ”la lucru” în fiecare zi și luându-i întraga sumă de bani pe care acesta o câștiga, în jur de 400 de euro.

 

“Te omor,  te calc cu mașina și îți suge sângele,” ar fi  strigat către una din tinerele victime.  Violențe fizice alternate cu violențe verbale:

“În seara asta te ucid – acestea sunt cuvintele rostite la adresa unei alte prostituate, în timp ce o  pălmuia – o duc în pădure și o ucid cu împreună cu familia ei”, ajungând alte cuvinte crude și vulgare cu tentă sexuală împotriva mamei, copilului și a altor membrii a familiei.

 

Te-ar putea interesa și 13 prizonieri români au fost repatriați. Salvini: „Acesta este doar începutul”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.