Roma, întrerupe slujba transmisă la televizor țipând “Eu sunt Dumnezeu coborât pe pământ”

Roma, întrerupe slujba transmisă la televizor țipând “Eu sunt Dumnezeu coborât pe pământ”

Protagonsitul episodului din bazilica romană din Sant’Andrea delle Fratte, un italian de vârstă mijlocie, într-o stare de agitație a fost îndepărtat de forțele de poliție.

Minute de panică la Sfânta Liturghie a primei duminici a Postului Mare la bazilica romană Sant’Andrea delle Fratte. Un om s-a apropiat de altar  și, folosind microfonul preotului, s-a proclamat “Dumnezeu coboarât pe pământ”

Înregistrarea slujbei ar fi trebuit să fie transmisă pe postul de televiziune Rete4, dar a fost suspendată până când bărbatul care s-a autoproclamat Dumnezeu, nu a fost îndepărtat.

”Nu este prima dată când se întâmplă, am avut un alt incident similar cu un an și jumătate în urmă – au explicat, frații – Vom cere ca de acum încolo prezența  poliției în timpul slujbelor, în special a celor care se difuzează în direct”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.