Rodrigo Alves, păpușa Ken, a fost operat în Turcia : fotografiile înainte și după operație

Rodrigo Alves a făcut anunțat prin profilurile sale sociale că a mers la o clinică privată din Turcia pentru a fi supusă unei intervenții delicate: el a declarat de recent  că a decis să devină femeie, anunț care a și generat multe controverse.

Surprinzător, după aproximativ 69 de intervenții chirurgicale pentru a arăta cât mai aproape de păpușa Ken, Rodrigo Alves a anunțat public că vrea să devină femeie . Încă nu este clar modul în care opinistul ar fi decis să fie numit (poate Roddy, a spus el), dar ceea ce este sigur – și că s-a făcut cunoscut – este că acum va fi în Turcia pentru a suferi o introducere delicată a unora implanturi mamare.

Citește și Gest macabru: mama naște fiul prematur și-l ucide în mașina de spălat

Alves a anunțat-o fanilor săi postând câteva fotografii de la clinica privată unde ar fi decis să fie operat și mulți  i-au criticat decizia având în vedere  ar fi cheltuit peste 500.000 de euro pentru  noul său aspect.  Se pare că el ar avea mai multe probleme de sănătate legate de numeroasele operații chirurgicale la care a fost supus. Rodrigo Alves a spus că este sigur de decizia sa și a declarat că nu s-a simțit niciodată fericit sau complet în corpul de bărbat.

1 1

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.