Rodrigo Alves, de la Ken la Barbie iar acum se numește Jessica, declară: „Vreau un copil”

Născut în Brazilia în 1983, Rodrigo Alves s-a mutat la Londra când avea 19 ani pentru a studia economia. De-a lungul timpului, dorința sa de a arăta ca „ Ken ” (păpușa Mattel) l-a determinat să facă numeroase operații dureroase. Datorită acestei transformări, brazilianul a devenit o persoană publică și a fost invitat la mai multe emisiuni de televiziune din întreaga lume.

Citește și La școală în fuste mini și decolteu: protestul liceenelor împotriva îmbrăcămintei corecte impuse

La baza tuturor acestor schimbări fizice se afla un sentiment de nemulțumire față de corpul cuiva care avea rădăcini în sexualitate. Gazdă a emisiunii britanice „This Morning ”, Rodrigo Alves a explicat că nu s-a simțit niciodată „Ken”, ci „ Barbie ”. Acest sentiment l-a făcut să trăiască rău și când nimeni nu îl vedea obișnuia să poarte haine de damă. Acesta este motivul pentru care de ceva timp a decis să schimbe sexul și a început un proces chirurgical de „feminizare”.

Citește și Rusia, cazul curios al lui Denis Vashurin: la 32 de ani care arată ca un copil

Ultima operație a costat 25.000 de lire sterline și i-a permis lui Jessica (acum numele lui) să-și schimbe caracteristicile feței pentru a avea un aspect mai feminin. În ultimele luni, personajul public a suferit deja o operație de mărire a sânilor și schimbarea sexului . A fost supus tratamentului hormonal de ceva timp pentru a finaliza tranziția și după câteva alte modificări, acum poate obține în cele din urmă aspectul pe care și-l dorește.

Vorbind despre decizia sa, el a explicat: „Eram foarte nemulțumit, trebuia să obțin tranziția sau să mor. Nu exista o a treia cale. Încă trebuie să fac două sau trei operații pentru a o finaliza, după ce jur că mă opresc cu operațiile ”. Odată ce procesul este finalizat, Jessica speră să găsească acea seninătate pe care o tânjea de ani de zile. Dar speră, de asemenea, să poată îndeplini o ultimă dorință: „Aș vrea să am un copil”.

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.