Riscă să-și piardă viața din cauza unei mușcături de păianjen: începuse să vomite sânge

Un tânăr de 24 de ani, un tată de doi copii a riscat să moară din cauza unui mușcături de unul dintre cei mai veninoși păianjeni  prezenți pe teritoriul englez. S-a întâmplat la Blackpool , în județul englez Lancashire .

Jordan Rassas , protagonistul poveștii  a fost mușcat în timp ce dormea. Efectele veninului de păianjen asupra corpului său au fost devastator: Rassas a început să vomite sânge și a riscat amputația brațului .

Citește și O mamă și-a sufocat fiul de 8 ani cu o perină: ” Demonii mi-au poruncit s-o fac”

Bărbatul și-a spus povestea publicației„ Sunday Mirror ”. Starea sa clinică s-a înrăutățit în urma unei reacții alergice declanșate de mușcarea păianjenului.  Ajuns la spital, nu a putut spune imediat medicilor că a fost mușcat de un păianjen în timp ce a continuat să scuipe sânge, iar acest lucru a riscat să compromită situația deja foarte  gravă.

După mușcarea păianjenului, Rassas a observat că brațul începuse să i se umfle dar nu a băgat prea mult de seamă.

La numai câteva ore Jordan Rassas a ajuns de urgență la spital iar medicii au examinat posibilitatea de a-i amputa brațul, dar, din fericire, antibioticele au avut efect înainte ca infecția să se răspândească în organism.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.