“Ridică fusta fiicei mele”, părinții se prezintă la școală cu un avocat. Vinovatul, un băiețel de 7 ani

Un coleg de școală i-ar fi ridicat de mai multe ori fusta unei alte fetițe și din acest motiv părinții fetei s-au prezenta la o școală din Padova, Italia cu …. AVOCATUL

Pentru profesori, copilul ar fi doar foarte exuberant, în timp ce, potrivit mamei fetiței el ar fi deranjat-o de mai multe ori pe fiica ei și chiar i-ar fi ridicat fustița….

Potrivit presei italiene, înainte de a se prezenta cu avocatul la școală, atât între părinții copiilor cât și directorul școlii elementare au avut loc mai multe întâlniri și schimburi de mesaje.

 

Situația pare să se fi îmbunătățit în ultimele zile: familia băiatului a lăsat copilul să meargă la școală, dar numai de dimineață fără a-l lăsa să rămână să prânzească împreună cu ceilalți elevi. În timpul pauzelor de prânz și a recreației   ar fi apărut episoadele incriminate !

 

Băiatul i-ar fi ridicat în mod repetat fusta colegei sale și de rușine fata a spus părinților acasă.

Te-ar putea interesa și Risc de cancer: Franța retrage un tip de implant mamar

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.