Rezultatul autopsiei lui George Floyd: avea coronavirus, era asimptomatic

George Floyd , bărbatul afro-american care a murit lunea trecută în timpul arestării la Minneapolis, era  pozitiv pentru coronavirus . Acest lucru a rezultat din noua autopsie efectuată pe corpul bărbatului, relatează CNN, potrivit căruia tamponul nazal efectuat post mortem a rezultat „pozitiv pentru Covid19”.

Examinatorul medical Andrew Baker a explicat că acest tip de test de autopsie poate detecta pozitivitatea chiar și „săptămâni de la debutul bolii și vindecarea de virus”   . În orice caz, a subliniat el, “rezultatul autopsiei reflectă o pozitivitate asimptomatică, dar persistentă”, care nu a jucat niciun rol în moartea lui Floyd.

Fiica de 6 ani a lui George Floyd încă nu știe cum a murit tatăl ei: ” Vreau ca oamenii să știe că îmi este dor de tata ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.