Revoltator ! Intr-o gradinita din Italia micutii au fost batuti de maicute in zonele intime VIDEO

Revoltator ! Copii batuti de maicute in zonele intime intr-o gradinita din Italia VIDEO

Măicuțele unei grădinițe din San Marcellino, Caserta, au fost suspendate în luna iunie 2018, pentru rele tratamente aplicate copiilor. Este vorba de o maică superioară italiană și trei măicuțe de origine filipineză și indiană. Chiar dacă procurorul a cerut pentru fiecare dintre acuzate o pedeapsă de câte 4 ani fiecare, la sfârșitul procesului cu ritualul abreviat Tribunalul  Napoli de Nord a impus sentința de doi ani pentru cele 4 călugărițe.

 

 

Potrivit acuzațiilor, călugărițele au lovit copiii în părțile intime. Surorile au riscat arestul la domiciliu, însă măsura a fost respinsă de judecătorul de instrucție atunci când a evaluat solicitarea de precauție. Maica superioară ar fi încercat să cumpere tăcerea mamei  când aceasta a descoperit că a folosit violență împotriva copilului ei. “Este o rușine și pentru tine, ia banii”, a spus călugărița care încearcă să evite problemele legale.

 

 

Potrivit presei italiene, părinții copiilor abuzați vor putea cere despăgurbiri, dar se pare că structura grădiniței a fost pusă în vânzare de către sediul central al Surorilor Îngerilor pentru 1 milion de euro, însă ar exista o negociere cu primăria pentru suma 600 de mii de euro.

 

Te-ar putea interesa și Își privea fiica în ochi în timp ce prietenul o viola: ”Asta va fii viața ta de acum înainte”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.