Revoltă la o fermă din Germania: românii îi acuză pe angajatori că îi țin fără mâncare și fără acte VIDEO

Un grup de muncitori români au declanșat un scandal, aceștia fiind nemulțumiți că le sunt reținute buletinele și nu mai primesc mâncare. O femeie dintr-o localitate din județul Alba a publicat pe Facebook un video al unei discuţii cu o femeie tot româncă, reprezentant al fermierului german, căreia îi reproşează că le sunt reţinute cărţile de identitate.

Nu este singura care s-a revoltat împotriva angajatorilor nemți. Românii spun că trăiesc în condiții mizere, sunt ținuți închiși și nu primesc mâncare. Mai mult, oamenii îi acuză pe angajatori de faptul că primesc bani puțini pentru munca pe care o depun. Oamenii reclamă faptul că deşi s-au înţeles să primească 13,30 Euro pe oră, aceştia au aflat la faţa locului că vor primi 0,65 Euro pe kilogramul cules, motiv pentru care au refuzat să meargă la muncă.

În imaginile publicate pe Facebook, reprezentanta fermierului german le explică faptul că trebuie să plătească 300 de euro pentru a-şi primi actele înapoi şi că pot oricând merge la muncă înapoi.  Suma ar reprezenta costul transportului până în Germania şi al cazării asigurate de fermierul neamţ. În replică, românii îi spun că nu asta a fost înţelegerea în momentul când au plecat din România şi îi spun că vor să se întoarcă acasă.

Uite pandemia…nu e pandemia….Înghesuiți ca sardelele românii au plecat la cules de sparanghel pentru frau Merkel

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.