Revolta in inchisorile din Brazilia: 47 de deținuți au fost ucisi

Revolta in inchisorile din Brazilia: 47 de deținuți au fost ucisi

Alți 42 de deținuți au fost uciși în revoltele dintre bandele rivale din trei închisori din statul Amazonas din Brazilia. Potrivit celor responsabililor de administrația închisorii, citat de site-ul “O Globo”, 27 de deținuți  au fost uciși în instituția penală Antonio Trindade, ceilalți în Puraquequara și în centrul temporar de detenție din Manaus.

 

Duminică, alți 15 deținuți au murit în revolta care a  izbucnit în închisoarea Anisio Jobim din Manaus.

Te-ar putea interesa și Libia, bilant OMS: 562 morti si 2.855 raniti in conflictul de la Tripoli

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.