Reușise să supraviețuiască atacului asupra World Trade Center din 2001, dar nu a reușit să învingă coronavirusul

Stephen Cooper reușise să supraviețuiască prăbușirii Turnurilor Gemene din 11 septembrie 2001, dar din păcate, nu a reușit să supraviețuiască coronavirusului și a murit la 78 de ani la Delray Medical Center.

Era 11 septembrie 2001 când o serie de patru atacuri sinucigașe au lovit Turnurile Gemene, provocând moartea a aproximativ 3000 de persoane, iar  Stephen Cooper a reușit să se salveze la timp. După cum arată unele imagini, de fapt, îl puteți vedea pe om cum fuge, în timp ce turnul de sud al World Trade Center se prăbușea.

Abuzată de antrenori: o sportivă de 22 de ani s-a sinucis

Mulți își aduc aminte de fotografia pe care l-a înfățișa în timp ce fugea de prăbușirea turnului, realizată de un fotograf Associated Press. Această imagine realizată la 9/11, se află la Memorial Museum din New York.

Singurul om condamnat pentru atentatele din 11 septembrie a spus că a repudiat terorismul și Al Qaeda

Conform rapoartelor The Palm Beach Post, bărbatul, un inginer din New York, a murit la vârsta de 78 de ani din cauza coronavirusului în Delray Medical Center.

Sursa: Twitter

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.