Resturi dintr-un vechi laborator extraterestru a fost descoperit în China

În urmă cu aproximativ 15 ani, cercetătorii chinezi au explorat o structură veche și atât de neobișnuită încât ipoteza unui laborator extraterestru a fost rapid luată în considerare.

Ruinele fascinante au fost descoperite în deșertul îndepărtat care alcătuiește cea mai mare parte a intersecției dintre provincia Qinghai din China și Tibet. De-a lungul istoriei, oamenii s-au stabilit rareori în această zonă dură neprimitoare.

Deasupra unei coame stâncoase numite Mt Baigong se află o ruină în formă de piramidă cu trei intrări triunghiulare. În pereții și podeaua peșterii sunt încorporate sute de țevi metalice antice, dispuse în ceea ce pare a fi o rețea sofisticată de scop și origine necunoscute.

Folosind un proces numit datare prin termoluminiscență, oamenii de știință au putut analiza structura cristalină a țevilor și au stabilit că acestea au fost supuse căldurii extreme în urmă cu aproximativ 140-150.000 de ani.

Analiza chimică a dezvăluit detalii și mai ciudate. Țevile au fost turnate folosind un aliaj ciudat compus din 92% metale și minerale obișnuite, cum ar fi oxidul feric, dioxidul de siliciu și oxidul de calciu, dar conținea și 8% materiale necunoscute.

Această situație i-a determinat pe teoreticienii conspirației să creadă că Muntele Baigong a fost odată vizitat de o rasă extraterestră avansată, posibil originară de pe Marte. Oamenii de știință chinezi s-au întrebat de ce în conductele au intrat în apă sărată atunci când un alt lac de apă dulce era chiar mai aproape de piramidă.

De ce este nevoie de apă care conține un procent mai mare de clorură de sodiu?

Oricare ar fi adevărul din spatele acestei descoperiri nedumeritoare, un lucru este sigur: nu pare să se încadreze în niciunul dintre manualele noastre tradiționale. Vedeți videoclipul de mai jos

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.