Restricții Covid în Marea Britanie: amenzi și închisoare pentru cei care încalcă regulile

În Marea Britanie s-au impus amenzi mari și până la 10 ani de închisoare pentru cei care încalcă regulile covide: iată deciziile lui Johnson.

Premierul britanic Boris Johnson și- a schimbat cu siguranță atitudinea față de pandemia covid-19 . Acest lucru este demonstrată de decizia de a aduce țara în blocaj și de a înăspri cu fermitate sancțiunile împotriva celor care au fost prinși nerespectând regulile stricte anti-Covid.

S-au impus amenzi foarte sărate, de până la zece mii de lire sterline, și chiar pedepse cu închisoarea care ar putea duce la închisoare până la maximum 10 ani.

Citește și Epidemie a variantei sud-africane a Covid-19 în Austria

Noul pachet de reforme semnat de Boris Johnson își concentrează atenția asupra întreruperii circulației variantelor de coronavirus prezente în lume și, prin urmare, strânge procedurile de acces în Marea Britanie .

Mai exact, pentru a intra în țară, călătorii internaționali din țări considerate expuse riscului ( 33 la număr ) vor trebui să respecte obligația de carantină în hotelurile înființate de guvern. Călătorilor li se va da 1750 lire pentru mâncare, cazare, transport și teste care vor fi garantate în perioada de izolare. Un factor de descurajare complet pentru a împiedica chiar și cei mai îndrăzneți să ajungă în Marea Britanie.

Așa-numita listă roșie a țărilor cu risc include, în special, statele din America de Sud, Africa de Sud, precum și Portugalia și Emiratele Arabe Unite. Măsurile prevăd, de asemenea, că pasagerii cu destinația în Marea Britanie vor trebui să semneze un formular dat acestora înainte de a călători de către companiile aeriene. Dacă refuză să facă acest lucru, vor fi imediat amendați. Apoi, este nevoie de un test negativ înainte de plecare (cu cel puțin 72 de ore înainte) și, odată ajunși în țară, pasagerii vor trebui să meargă în carantină și să efectueze două teste moleculare, la 2 și 8 zile după intrare. Dacă unul dintre aceștia ar da un rezultat pozitiv sunt obligați la o izolare suplimentară de 10 zile.

Cei care pleacă în Marea Britanie fără a fi test întâi vor fi amendați cu 1000 de lire sterline , în timp ce cei care nu respectă carantina din hotel vor fi amendați cu cifre cuprinse între 5000 și 1000 de lire sterline .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.