Restricții Covid? În Japonia s-a inventat barul în care poți să bei… singur

Ideea este al unui club din orașul Hakodate, din nordul Japoniei: „Un bar în care poți să bei singur”, scriu proprietarii pe Twitter. Echipat cu 12 camere private, regula este conținută în sloganul: vino să te bucuri de un club, dar fără companie

„ Un bar specializat în care poți să bei singur ”: citind acest mesaj, te-ar putea deranja, dar în schimb vorbim despre o idee de afaceri pentru a supraviețui restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. De fapt , s-a deschis un bar foarte special în Japonia : poți intra și consuma, dar numai singur.

Barul s-a deschis în Hakodate, în nordul Japoniei și este format din 12 camere private unde este posibil să se consume băuturi și alimente, strict izolat. Pentru a face experiența mai plăcută, managerii au decis să echipeze stațiile de lucru cu prize de curent și conexiune Wi-Fi pentru a te putea conecta și cine știe ai putea să faci și video-apeluri cu vecinul din cealaltă cameră.

Citește și Restricții Covid în Marea Britanie: amenzi și închisoare pentru cei care încalcă regulile

Pentru a rezolva problema de a fi văzuți de chelnerii din exterior în interiorul camerei semi-izolate , barul a decis să ofere fiecărui client o tabletă pe care să poată comanda în mod direct mâncare și băuturi fără a fi nevoie să se ridice.

Numele barului, este Juden Highball (care se pronunță „haibooru”), este inspirat de cuvântul japonez „reîncărcare”, care pentru manageri ar dori să reprezinte speranța regenerării după limitele dure impuse de coronavirus , de care cu siguranță toți avem nevoie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.