Regina Elisabeta și prințul Philip dau exemplu: se vor vaccina imediat

Regina  Elisabeta și prințul Philip se vor vaccina cu vaccinul Pfizer-BioNTech împotriva Covid în următoarele săptămâni, un medicament care tocmai a primit OK din partea autorităților sanitare britanice.

Citește și Tragedie în familie! O fetiță de o lună a murit de foame: de frica coronavirusului mama nu a cerut a ajutor

Potrivit presei locale, suverana (94) și soțul ei, prințul Philip (99), vor fi amândoi vaccinați ca prioritate din cauza vârstei lor și nu ca tratament preferențial. Dar este evident că alegerea reginei este, de asemenea, un semnal pentru acea parte a populației sceptici cu privire la vaccinuri și care este influențată de teoriile conspirației negaționiste.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.