Regina Elisabeta părăsește Londra și se mută la Castelul Windsor

Regina Elisabeta părăsește Londra și se mută la Castelul Windsor. Acest lucru a fost anunțat de Palatul Buckingham, care definește transferul, care va avea loc joi, o „măsură rezonabilă” în fața răspândirii infecției cu coronavirus.

Suverana și-a anulat „petrecerile din grădină” programate în Palatul Regal în luna mai, dar celelalte întâlniri programate pentru săptămână, cum ar fi audierea cu premierul Boris Johnson care însă rămân confirmate.

Citește și Coronavirus, cel puțin 20 de persoane au murit la Madrid, într-un azil de bătrâni

Transferul către Windsor, explică nota de la Palatul Buckingham, are loc cu o săptămână înainte de ceea ce este deja planificat pentru sărbătorile de Paște. Regina va rămâne „probabil” în Windsor chiar și după sezonul de Paște.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.