Regina Elisabeta, Nostradamus, profeție tulburătoare: „Va muri de un virus în 2020”

Coronavirusul a afectat și familia regală: prințul Charles este pozitiv la Covid19. Regina Elisabeta, cel puțin deocamdată, nu ar fi contractat boala, dar ar putea fi în continuare în pericol. Cel puțin, este ceea ce afirmă o profeție care, văzută cu ochii de astăzi, pare cu adevărat șocantă.

Urgența Coronavirus a pus întreaga lume în genunchi, chiar și Palatul Buckingham. Un purtător de cuvânt al familiei regale, în urmă cu doar câteva ore, a comunicat că prințul Charles este pozitiv  pentru Covid19.  Conform acestei „ipoteze” – care nu este absolut de luat în mod literal – Regina Angliei ar muri  în 2020 din cauza unui virus. Având în vedere urgența cu care se confruntă întreaga lume cu Covid19, această profeție pare cu adevărat șocantă. Trebuie spus că Nostradamus a „prezis” deja că viața de lungă durată a Elisabeta a II-a, în 2020 va muri lăsând tronul unuia dintre moștenitori.

 Citește și Coronavirus, Crucea Roșie din China: „Închideți totul pentru a vă salva, nu există a doua șansă! ”

În ultima perioadă, Peter Lorie, autorul Nostradamus 2003-2025: O istorie a viitorului , a identificat printre versurile lui Nostradamus o profeție referitoare la tronul englez. Prin urmare, conform interpretării sale, 2020 prevede ascensiunea unui nou rege, care ar trebui să fie însuși Prințul Charles. Evident, merită subliniat faptul că este doar și exclusiv o profeție. Michel de Notre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus , este omul profețiilor. Previziunile lui au adus adesea realitate, aruncând lumea într-o panică totală. Potrivit criticilor care îi studiază versurile, pe lângă sfârșitul domniei reginei Elisabeta a II -a , bărbatul a prezis și Revoluția franceză, ascensiunea la putere a lui Adolf Hitler, atacurile asupra Turnurilor Gemene din Statele Unite ale Americii în ’11 septembrie, bomba atomică și asasinarea Kennedys.

Pentru anul 2020, astrologul ar fi ipotezat alte evenimente șocante: o dispută între Statele Unite și China (un război comercial și nu un conflict militar), o schimbare de putere în Coreea de Nord cu proteste în masă, un cutremur devastator în Statele Unite , tocmai în California, și o „ imensă ciumă iminentă ” . Acesta din urmă ne poate face doar să ne gândim la situațiile de urgență  cu care se confruntă întregul glob. Totul pare foarte, foarte tulburător. Merită subliniat însă că nu există o bază științifică pentru teoriile lui Nostradamus. Michel de Notre-Dame rămâne totuși cel mai important autor al profețiilor din istoria lumii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.