Regina Elisabeta: la moartea ei va suna alarma ca pe timp de război

Direct de la Palatul Buckingham, s-a anunțat ce se va întâmpla în momentul morții reginei Elisabeta . La Curte, a fost elaborat un plan de comunicare a știrilor: la Londra, vor avea loc o serie de episoade care vor avea ca scop înștiințarea decesului celor mai mulți subiecți posibili, chiar celor care zboară cu avionul.

Când Regina Elisabeta va muri, primul care va da de veste va fi un slujitor al Palatului Buckingham , care, îmbrăcat în negru, va părăsi clădirea și va posta o înștiințare pe exterior, anunțând moartea reginei. Website-ul Palatului Buckingham își va schimba culoarea și tot conținutul va fi șters temporar pentru a face loc anunțului funerar. Va fi activată o alarmă radio, foarte asemănătoare cu cea din  perioada  războiului, în timp ce BBC va suspenda tot programul pentru a relata minut cu minut tot ce se întâmplă. Piloții  vor avea de asemenea  sarcina de a comunica decesul personalului și pasagerilor de la bord.

Citește și Dragoste de mamă: Suellen pedalează mai mult de 5 ore pe zi pentru a-și calma fiul și a-l vedea fericit

Potrivit unei indiscreții lansate de producătorul BBC Chris Price , dacă britanicii vor auzi piesa ” Haunted Dancehall (Nursey Remix) ” de Sabers of Paradise,ar fi  bine să înceapă să se îngrijoreze. Se pare că aceasta ar fi piesa care ar da semnalul de avertizare că tocmai s-a întâmplat ceva groaznic.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.