Regina Elisabeta, gestul șocant : ”Și-a ascuns averea. Iată cât valorează bunurile sale … “

Regina Elisabeta și gestul șocant : ”Și-a ascuns adevărata valoare a averilor sale. Iată la cât se ridică patrimoniul său … ”. Potrivit unei anchete publicate de Guardian, suverana ar fi făcut presiuni asupra guvernului pentru a modifica un proiect de lege din 1973. Obiectivul? Ascunderea adevărată a valorii patrimoniului său. Tema averii sale private a fost considerată întotdeauna de familia regală ca fiind „ jenantă ” față de supușii lor. Din cauza aceasta , Majestatea Sa s-ar fi ascuns întotdeauna.

Citește și Covid a sărăcit mii de familii, dar i-a îmbogățit pe cei care erau deja miliardari

Jurnaliștii David Pegg și Rob Evans ar fi descoperit câteva documente ”fierbinți” în Arhivele Naționale. Potrivit documentelor, avocatul personal al reginei, Matthew Farrer, ar fi făcut presiuni asupra miniștrilor să modifice un proiect de lege privind transparența averii.

După cum a raportat Guardian, după acea intervenție, guvernul ar fi inserat o clauză care scutea companiile utilizate de „ șefii de stat ” de noile măsuri de transparență . „ Acordul – spune The Guardian – a fost folosit pentru a crea o companie de tip shell, ascunzând activele și investițiile private ale reginei cel puțin până în 2011 ”.

De fapt, adevărata întindere a averii Elisabetei nu a fost niciodată dezvăluită, dar se estimează că ar fi în valoare de sute de milioane de lire sterline. Presupusul acord descoperit de Guardian datează din anii 1970.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.