Regele Thailandei s-a casatorit cu amanta sa in prezenta sotiei sale

Cu o ceremonie somptuoasă, soția sa regina prezentă și ea, excentricul rege thailandez s-a căsătorit cu amanta sa. La doar trei luni de la căsătoria sa cu femeia care a fost cu el  multă vreme, regele Maha Vajiralangkornm, în vârstă de 67 de ani, și-a făcut o altă iubită, Sineenat Wongvajirapakdi, cu aproape jumătate din vârstă lui, 34 de ani. Ceremonia a avut loc la palatul regal, la care a participat regina Suthida, care, așezată pe tron ​​lângă el, nu și-a manifestat nici cea mai mică emoție.

Turcia, un autobuz a luat foc pe o autostrada: cel puțin 5 morti printre care si un copil

Este pentru prima dată în istoria modernă a țării, când un monarh admite poligamia.

Sineenat, o fost gardă de corp  al regelui, a primit titlul de „chao khun phra”, care înseamnă „consoartă regală nobilă”. S-a întins pe podea la picioarele regelui, iar el i-a turnat apă sfântă pe cap.  Sineenat a primit, de asemenea, patru medalii, inclusiv cea mai nobilă ordine a coroanei thailandeze și „cea mai înaltă ordine a elefantului alb, clasa specială”.

 

Nunta urmează căsătoriei monarhului cu fosta gazdă Thai Airways, Suthida, 41 de ani, care a fost alături de câțiva ani. Iubitor de femei, dar cu comportamente excentrice, regele, cunoscut și sub numele de Rama X, a avut deja trei soții de care a divorțat sau care pe care le-a îndepărtat din viața sa.

Incalzirea globala: ciuperca rezistenta la antibiotice, Candida auris se raspandeste cu repeziciune

 

În Germania, unde petrece mult timp la Grand Hotel Sonnenbichl din Garmisch-Partenkirchen, a fost fotografiat îmbrăcat în mod improvizat într-un tricou , blugi și corpul acoperit de tatuaje. Pasiunea sa viscerală pentru cățelulu său, Foo Foo, este de asemenea legendară: o asemenea dragoste încât regele l-a dus să participe la petreceri și recepții, îmbrăcat în rochie de seară și cu mănuși pe labe.

 

“La un moment dat, Foo Foo a sărit pe masă și a început să lingă paharele invitaților, inclusiv al meu”, a spus ambasadorul american, Ralph Boyce. Foo Foo a fost adorat atât de mult, încât într-un video de ziua lui de naștere  soția sa de la vremea respectivă, o fostă servitoare, Srirasmi, era întinsă pe jos în topless și mânca din aceeași farfurie cu câinele în timp ce-i cânta  la multi ani

Când câinele a murit, regele Maha i-a oferit o înmormântare  de patru zile cu ritualuri budiste.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.