Regatul Unit declară Portugalia și Ungaria drept zone de risc

Coronavirusul din lume a infectat până acum aproape 28 de milioane de oameni, provocând peste 900 de mii de decese.  Regatul Unit declară Portugalia și Ungaria drept zone de risc. Guvernul britanic și-a declarat intenția de a reintroduce Portugalia și  Ungaria pe lista țărilor din care este obligatoriu să  se facă carantină.

Record mondial în India: peste 96 de mii de cazuri în 24 de ore

„Datele arată că trebuie să plasăm Portugalia, Ungaria și Polinezia Franceză pe listă”, a scris ministrul Transporturilor Grant Shapps pe Twitter. Noile restricții, care necesită autoizolarea tuturor sosirilor din aceste  țări timp de 14 zile, restricții care vor intra în vigoare sâmbătă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.