Refuză să-și pună masca în avion, amendă de coșmar: 25.000 de euro

Incidentul a avut loc pe un avion care zbura pe ruta Republica Dominicană și Frankfurt. Când doi pasageri la bord au refuzat să urmeze instrucțiunile personalului de călătorie pentru a respecta reglementările de igienă în vigoare în avion și pentru a purta măștile de protecție, pilotul a decis să alerteze poliția federală germană înainte de aterizare. De îndată ce aeronava a aterizat, agenții care au început procedura împotriva pasagerilor raportați de căpitan.

Aceștia vor trebui să plătească 25 de mii de euro fiecare. Înainte de a-și putea continua călătoria spre capitala Rusiei au trebuit să lase un depozit cu 500 de euro ca garanție.

După cum a explicat un purtător de cuvânt, amenda a fost deosebit de mare tocmai pentru că ceea ce s-a întâmplat a fost considerat o încălcare a legii privind siguranța aviației și nu o simplă încălcare a legii federale care protejează siguranța sănătății.

Citește și „Limba Covid ” și ulcere ciudate în gură: noile simptome ale virusului

Cu siguranță, pasagerii acestui zbor s-au descurcat mai bine decât cei care se aflau la bordul avionului Malta-Catania pe 11 ianuarie. De asemenea, în acel caz, un pasager a refuzat să folosească masca anti-Covid, dar, spre deosebire de astăzi, comandantul Air-Malta a decis să inverseze ruta și să se întoarcă înapoi , aducând toți pasagerii înapoi la aeroportul din care tocmai plecaseră, provocându-le un inconvenient considerabil și o întârziere marcată a programului.

Pe lângă riscul de contagiune, la femeie și un membru al echipajului s-au luat violent la ceartă. Clima tensionată și pericolul de infecție l-au determinat pe pilot să ia acea decizie drastică.

Odată ce a aterizat, femeia a fost arestată și judecată și condamnase la șase luni de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.