Refuză să-și ducă fiica la spital, o adolescentă în vârstă de 13 ani moare cu dureri insuportabile și plină de purici

A murit la vârsta de 13 ani din cauza unei infecții grave la stomac fără ca mama ei să se deranjeze să o ducă la medic . Sharon Goldie  în vârstă de 44 de ani, din Wishaw, Lanarkshire, a fost arestată pentru neglijență, după ce fiica ei adolescentă în vârstă de 13 ani, Robyn Goldie, a murit în urma complicațiilor cauzate de o infecție  care nu a fost niciodată diagnosticată sau tratată, deoarece mama ei nu a vrut să o ducă la medic.

Din cauza neglijenței femeii, fata nu numai că a murit dar ar fi suferit mult timp, având în vedere condițiile unde trăia. Potrivit presei locale, fetița a trăit în condiții igienice de neânchipuit în așa fel încât fata avea mușcături purici. Mama-monstru nu îi cumpăra nici mâncare suficientă, nici haine adecvate și nici nu deschidea căldura în casă.

Citește și Și-au violat fetița de 2 ani și au vândut imaginile pe internet: planificau aceleași orori și cu fetița nenăscută

Se pare că femeia nici nu s-a deranjat să o trimită nici la școală, așa că primele rapoarte au plecat de acolo, de la școală. Înainte cu câteva minute de a muri, fetița începuse să urle din cauza durerilor așa că femeia, ca să nu o bănuiască vecinii,  a fost nevoită să cheme medicul. Dar a fost prea târziu… Medicul a putut doar să constate decesul

În urma unei autopsii micuța Robyn a murit în de peritonită, o afecțiune foarte gravă în urma unei infecții netratate. Mama  a negat orice acuzație, iar acum își așteaptă procesul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.