Refuză să modifice datele reale privind situația epidemiei: o angajată a departamentului de sănătate a fost concediată

A fost concediată pentru că a refuzat să modifice manual datele privind bilanțul coronavirusului. Acesta este plângerea unei angajate din Florida însărcinată cu completarea datelor de pe Covid-19. Rebekah Jones, de la departamentul de sănătate al statului, a raportat că a fost dat afară pentru că a refuzat să „schimbe manual datele”, astfel încât să susțină „planul de a redeschide” în Florida.

Și-au regăsit fiul răpit după 32 de ani: o poveste incredibilă

Autoritățile orașului Florida, care are aproape un milion de locuitori, nu au emis nicio declarație în această privință, dar au autorizat deja rezidenții să meargă pe plajă să facă baie, interzicând însă să stea la soare sau să se adune în grupuri. “Dacă intenționați să mergeți astăzi pe plajă, vă rugăm să păstrați o distanță de cel puțin 1,8 metri față de alte persoane”, au anunțat autoritățile pe Twitter. În schimb, plajele din Florida de Sud rămân închise acolo unde s-au înregistrat  24.753 de cazuri confirmate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.