Refuza sa creasca: o tanara de 18 ani poarta cu scutece si suzeta

Refuza sa creasca: o tanara de 18 ani poarta cu scutece si suzeta

Da, acest titlu poate părea bizar, dar sunt  mulți adulți care iubesc scutecele pentru copii.

Acest comportament este cunoscut ca infantilism parafilic și de multe ori este înțeles greșit: se crede că acești adulți se îmbracă ca și copii mici deoarece au un anumit interes față de minori, dar acest lucru nu este adevărat.
De fapt, cei care au acest comportament se simt mai confortabil purtând scutece sau făcând activități tipice pe care le fac copiii mici.

Din păcate, “iubitorii de scutece” sunt adesea ridiculizați pentru dorințele lor, pentru a fi diferiți de alții și pentru a găsi un loc în societate.

Acesta este și cazul lui Tori Hart.

„Nu vreau să mor”, ucisă de față cu fiica ei de 10 ani: oroare în Turcia

Tori Hart este o tânără de 18 ani care locuiește împreună cu mama ei în Oregon, Statele Unite ale Americii. Deși este adultă, Tori mai folosește scutece, se hrănește din sticluță și biberon și folosește suzeta

La fel ca majoritatea “iubitorilor de scutece”, comportamentul și alegerea ei nu are nimic de-a face cu sexualitatea. Ea se comportă într-un mod copilăresc, deoarece se simte mai puțin deprimată și își dorește să recupereze anii pierduți din copilărie. Acest lucru se datorează faptului că de mică ea a fost abuzată, un act care i-a furat de cei mai frumoși ani de viață.

 

Intervievată de Daily Mail, Tori a declarat:

Dependentă de droguri dă naștere unui copil și-l ucide cu o doză masivă de heroină

Îmi place să simt că pot să trăiesc o a doua copilărie și să fac ceea ce nu am putut face în prima copilărie.”

 

Tânără poartă salopete, se uită la desene animate și face mofturi. Tori a explicat că folosește suzeta pentru a încerca să depășească insomnia. Toate aceste activități copilărești o calmează și o fac să uite experiențele negative ale vieții.

Tori a întâlnit o comunitate  de perosoane cu acest comportament daoprită unui prieten. În timpul zilei, tânăra de 18 ani lucrează într-un restaurant fast-food. Vrea doar ca oamenii să o accepte pentru ceea ce este.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.