Refuză oxigenul după moartea soției sale: Bill moare la 5 ore după iubita sa Mary

Un bărbat în vârstă de 90 de ani infectat de coronavirus a refuzat oxigenul după ce a aflat că femeia cu care s-a căsătorit în urmă cu 63 de ani murise. Și astfel Bill Dartnall a murit la scurt timp după iubita sa Mary , care a murit la 81 de ani. Cei doi soți în vârstă, din Southampton, erau împreună încă din 1950 și au murit în aceeași zi, chiar de Paște, la doar cinci ore distanță. După ce Mary s-a îmbolnăvit,  a fost internată la sfârșitul lunii martie, unde medicii au aflat că a contractat Covid-19. Câteva zile mai târziu soțul ei a avut un accident vascular cerebral și a fost internat în același spital: și el a rezultat pozitiv la Covid-19

Tom Moore, veteranul de război care a strâns 32 milioane de euro împotriva Covid-19 , împlinește 100 de ani

Cele două fiice ale cuplului, Rosemary și Ann, au spus că tatăl lor „nu ar fi vrut să trăiască fără mama”și au vorbit despre moartea lor ca o „dublă tragedie”. „Când i-am spus că mama a murit, a încercat să-și scoată masca de oxigen și a lăsat să se înțeleagă că nu o mai vrea. Tata a refuzat să poarte masca, nu știm exact de ce, dar nu a mai vrut să trăiască ”, spuneau fetele lor potrivit ziarelor britanice.

Bărbatul de 90 de ani „a murit liniștit în somn câteva ore mai târziu. Tata nu a mai  vrut să trăiască fără mama “, a spus una dintre fiice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.