Redactorul șef al ziarului NY Times demisionează, Trump îl aplaudă

James Bennet, redactorul șef și editorul paginii editoriale New York Times, și-a dat demisia, a anunțat ziarul a anunțat-o pe twitter. Decizia vine în urma controverselor cu privire la publicarea unui editorial în care senatorul republican Tom Cotton a solicitat intervenția armatei împotriva protestelor din orașele americane. Pe Twitter, președintele SUA, Donald Trump, comentează știrea:

“Redactorul șef  de la  New York Times tocmai a plecat. Exact, a plecat pentru comentariul excelent scris de marele nostru senator Tom Cotton. Transparență! Arkansas este foarte mândru de Tom. New York Times este un fake news “

Un scorpion printre banane: descoperirea șocă a unui cuplu după ce au făcut cumpărăturile într-un supermarket

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.