Record trist: India înregistrează aproape 10.000 de cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore

În India în ultimele 24 de ore s-au  înregistrat  9.889 de noi cazuri de coronavirus, ceea ce a adus numărul total de persoane infectate în țară la 226.770. Acest lucru a fost anunțat de Ministerul Sănătății din New Delhi, care ieri a raportat o creștere de 9.304 de cazuri și miercuri de 8.900.

Numărul morților cauzate de complicații legate de infecție a crescut cu alte 273 de victime, ceea ce a dus la numărul total de decese la 6.348. În schimb, 5.355 de persoane au fost considerate vindecate , pentru un total de 109.461, potrivit ministerului.

Tragedia uitată din Yemen: o țară între Covid și foame

Cel mai mare număr de cazuri a fost înregistrat în statul central din Maharashtra, 77.793, urmat de cel al Tamil Nadu cu 27.256 cazuri. În India blocarea a fost prelungită până la 30 iunie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.