Record mondial în India: peste 96 de mii de cazuri în 24 de ore

În India, au fost înregistrate 96.551 de noi cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore, ceea ce a ridicat numărul total de persoane infectate la 4.562.414. Acesta este cel mai mare număr de infecții înregistrate în 24 de ore într-o singură țară de la începutul pandemiei. Acest lucru a fost anunțat de Ministerul Sănătății din New Delhi, care actualizează la 76.271 de persoane care și-au pierdut viața din cauza complicațiilor legate de infecție, cu 1.209 mai mult decât ieri.

Covid în Franța: aproximativ 10.000 de noi cazuri într-o singură zi

India este a doua țară cea mai afectată de Covid-19 din lume după Statele Unite, unde peste 6,39 milioane au fost infectați.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.