Record în China: la vârsta de 101 ani s-a vindecat de coronavirus

La scurt timp după cea de-a 101-a zi de naștere, a fost diagnosticat cu coronavirus . Imediat spitalizat, bunicul nu a renunțat niciodată și, după o săptămână de tratament a reușit să lase spitalul și să se întoarcă acasă la soția sa în vârstă de 92 de ani. „Trebuie să am grijă de ea”, a spus el salutând medicii și asistentele. Este cel mai bătrân pacient vindecat din China .

Domnul Dai, potrivit mass-mediei chineză, a fost internat la Optics Valley Hospital , cel de-al treilea spital ca mărime, până pe 4 martie. Acum se simte bine și boala nu pare să-i fi lăsat nicio urmă.

Citește și A torturat și ucis fiica iubitei sale de 4 ani: mușcată și bătută până la moarte. Mama nu a făcut nimic să-l oprească

Înainte de el, cel mai în vârstă pacient vindecat de Covid-19 era un femeie de 98 de ani pe nume Hu Hanying . Femeia fusese internată în condiții grave împreună cu fiica ei în vârstă de 54 de ani, amândouă infectate coronavirus. Acum cele două se simt bine și s-au vindecat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.