Record de noi cazuri în Germania: niciodată nu s-au înregistrat atât de multe

Peste 6.600 de noi cazuri de coronavirus au fost confirmate în ultimele  24 de ore în Germania. Niciodată nu au fost atât de multe. Bilanțul a fost oferit de Institutul Robert Koch care vorbește despre alte 6.638 de noi infecții, cu peste 1.500 mai mult decât cifra zilnică publicată ieri (5.132) și alte 33 de decese. La sfârșitul lunii martie, Germania a a ajuns la cel mai mare număr de   aproximativ 6.300 de cazuri confirmate în 24 de ore.

Dar acum se efectuează mai multe teste: de la mijlocul lunii august, peste un milion de teste pe săptămână. Și, potrivit Institutului, rata de pozitivitate a crescut semnificativ în comparație cu numărul de teste efectuate. De fapt, a trecut de la 0,74% la sfârșitul lunii august la 2,48% în săptămâna dintre 5 și 11 octombrie.

Citește și Franța, Macron închide Paris și alte 8 orașe de sâmbătă, timp de 4 săptămâni

De la începutul urgenței medicale, 341.223 de persoane au rezultat pozitivi pentru Covid-19 în Germania, unde numărul deceselor a ajuns la 9.710. Pe de altă parte, aproximativ 284.600 de persoane s-au vindecat după contractarea infecției.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.