Record de infecții în Elveția : terapia intensivă din Zurich este plină

În cantonul Zurich, numărul persoanelor spitalizate cu  Covid a crescut la 535, cel mai mare număr de la începutul pandemiei. În cel mai populat canton din Elveția (1,5 milioane de locuitori), s-au înregistrat 41 de decese în ultimele 72 de ore, pentru un total de 607 de decese.

Citește și Un medic din Arizona anunță pe Twitter că paturile în terapia intensivă s-au epuizat: concediat

Din cele 535 de persoane spitalizate, 99 se află în unitățile de terapie intensivă, de asemenea, un număr record, potrivit datelor de la Departamentul de Sănătate. Ocuparea paturilor în terapia intensivă a ajuns aproape 100% din capacitate.  Asociația Spitalului din Zurich a declarat într-o notă că mai sunt doar câteva rezerve, dar doar pentru cazurile izolate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.