Record de căldură în Grecia ! La 28 de grade oamenii s-au îmbulzit pe plaje

Este ianuarie, dar se simte ca iunie. Un val neobișnuit de căldură a lovit Grecia în ultimele zile, determinând mulți oameni să încalce blocajul anti-coronavirus și să se îmbulzească pe plaje și parcuri.

În sudul Cretei, la prânz a fost înregistrată o temperatură de 28,3 grade, cea mai mare în ianuarie din ultimii 50 de ani. La Atena, unde termometrul arăta 22 de grade, mulți și-au petrecut ziua la plajă, sub privirea atentă a poliției care a încercat să evite aglomerația și i-a amendat pe cei care nu purtau mască. Poliția cu megafoanele le-a amintit oamenilor să mențină distanțarea socială.

Citește și Record de frig în Spania: -34,1 grade iar furtuna Filomena aduce zăpadă la Madrid

Grecia s-a întors la blocare de la începutul lunii noiembrie  în încercarea de a evita un al treilea val de Covid după sărbătorile de Crăciun și Anul Nou. Restricțiile, care trebuiau să se încheie mâine, au fost prelungite vineri cu încă o săptămână. Doar grădinițele și școlile primare se vor redeschide.

Ieri, autoritățile sanitare au anunțat alte 36 de decese cauzate de coronavirus. Peste 4.000 din cele 5.263 de victime Covid s-au înregistrat în ultimele două luni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.