Recompensă de 100 de mii de lire sterline celor care vor găsit WC-ul de aur a lui Cattelan

O recompensă de până la 100.000 de lire sterline (112.000 de euro) a fost oferită pentru oricărei persoane care va a găsi wc-ul din aur masiv semnată de Maurizio Cattelan care furată la mijlocul lunii septembrie de la Palatul Blenheim, în Marea Britanie. Compania de asigurări Fine Art Specie Adjusters a promovat inițiativa, dar a avertizat că banii vor fi acordați numai în anumite condiții: toaleta din aur de 18 carate trebuie readusă la Palatul Blenheim din Woodstock, Anglia, unde era expusă, iar vinovatul va trebui arestat : “Trebuie să fim foarte atenți să nu-i plătim chiar pe cei care au furat-o “, a spus Philip Austin pentru CNN.

Bebelușul născut mort mișcă un picior. Medicii îl lasă să moară la morgă, pentru a nu schimba documentele

Vestea despre recompensă a fost dată după ce poliția a transmis imagini de pe camerele de supraveghere ale unui vehicul care crede că este implicat în furt. Este un Golf care nu a fost găsit, acum ar putea avea alte numere de înmatriculare.  Două persoane au fost arestate și eliberate ulterior: un bărbat în vârstă de 66 de ani suspectat de furt a fost eliberat pe cauțiune, în timp ce un tânăr de 35 de ani acuzat că ar fi colaborat la furt este încă anchetat.

Toaleta din aur masiv de lucru a fost furată pe 14 septembrie, de la Palatul Blenheim din Woodstock, Anglia, unde era expusă. Obiectul este o sculptură foarte particulară numită „America” , o toaletă de aur de 18 karate realizată de artistul italian Maurizio Cattelan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.