Recidivist iese din închisoare și violează o bătrână în vârstă de 80 de ani

În Glasgow, Scoția, o femeie în vârstă de 80 de ani a fost violată de un bărbat de 32 de ani care tocmai fusese eliberat din închisoare în noaptea din Ajunul Crăciunului. Potrivit femeii, bărbatul s-a strecurat în casa ei pe la miezul nopții. Sunetele geamului spart au trezit-o. De îndată ce l-a văzut pe atacator, femeia a încercat să se apere încercând mai întâi să ia un băț de oțel, apoi a început să țipe alertând întreg cartierul. După câteva minute, femeia, la cererea bărbatului pentru o băutură, a reușit să se salveze, chemând poliția și pe fiica ei. Femeia a fost ulterior salvată și internată în spital din cauza rănilor care i-au fost cauzate în încercarea de a se apăra.

Un bebeluș de numai 12 zile a fost devorat de câinele familiei: părinți arestați pentru neglijență și crimă

Deși episodul s-a petrecut în 24 decembrie anul trecut, a ieși la suprafață abia în ultimele săptămâni cu condamnarea atacatorului la 8 ani de închisoare de către Înalta Curte din Glasgow.  În plus, el a fost inclus și pe lista autorilor infracțiunilor sexuale .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.