Rechinii fac din ce in mai multe victime: un copil se afla in stare grava iar un pescar a murit

Un pescar a fost ucis de un rechin în nordul Noua Caledonie, la doar câteva zile după ce un copil de 10 ani a fost atacat și rănit  grav în Noumea de un rechin taur. Agenții și un patolog au fost trimiși în micul arhipelag din insulele Belep, unde bărbatul în jur de 40 de ani a  fost ataca  în timp ce pescuia  castraveți de mare împreună cu alți trei pescari, a anunțat poliția din Noua Celdonie

 

Vărul victimei care a fost prezent în timpul tragedie, a spus că l-a văzut pe om când “era deja inconștient în apă și după ce a pierduse  mult sânge”. “Credem că a fost luat prin surprindere  pentru că a fost mușcat de spate și de șold, l-am urcat  pe barcă și am încercat să-l resuscităm, în timp ce cerem ajutor, dar ea fost prea târziu”, a spus el. Zona de recif în care a avut loc accidentul este de aproximativ 40 de kilometri de tărm.

 

Un alt accident s-a produs cu câteva zile înainte, când un băiat de 10 ani a fost atacat sâmbătă de un rechin taur de aproximativ 3,50 metri care a fost ulterior ucis. Copilul făcea baie în Golful Port du Sud, în Nouméa, lângă barca familiei, când rechinul i-a smuls un picior și jumătate din abdomen.   În prezent, el este spitalizat la Centrul Spitalului Koutio în condiții grave “dar încet se recuperează”, au scris rudele sale pe Facebook.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.