Realitatea cruntă traită de copiii care fug de teroarea războiului (VIDEO)

Realitatea cruntă trăită de copiii care fug de teroarea războiului (VIDEO)

Cum ar fi viața ta sau ce viitor crezi că ar avea viața ta dacă într-o bună zi războiul  ar lovi în țara ta, în orașul tău…în familia ta? Și dacă te-ar numi refugiat,  migrant?  Și dacă nu ai mai avea nimic pe tine doar niște zdrențe și dacă nu ai mai avea cu ce să te învelești noaptea și unicul lucru care ți-a mai rămas este umilința și teroarea?

Oprește-te un moment și gândește-te cum ar fi dacă într-o zi nu vei mai avea nimic din ce ai acum și nu vei mai avea nici măcar demnitatea?

Cu filmul  intitulat “Still The Most Shocking Second A Day” pe care îl publicăm mai jos Salvați Copiii încearcă să te facă să înțelegi doar prin imagini ce înseamnă războiul. Primul videoclip cu sloganul “Doar pentru că nu se întâmplă aici, nu înseamnă că nu se întâmplă”, începe cu o copilă din America care suflă fericită în lumânările de pe tortul de ziua ei, apoi viața de zi cu zi lipsită de griji. Dar la un moment dat începe războiul și bombardamentele.

Este doar un film? Ești sigur de asta? Dacă nu te implică în mod direct , nu înseamnă că disperarea și frica, suferința și groaza celor care trăiesc într-o stare de război ar trebui să te facă să stai cu brațele încrucișate. Privirea acestei mici protagoniste al arată clar ce sunt nevoiți să trăiască refugiații. Copiii care fug de războaie și persecuții, copii care, după cum arată și organizația umanitară internațională, “sunt ai noștri.

”Trebuie să-i salvăm, pentru că sunt și mai vulnerabili acum. “

FOTO/ Desfrâu total în plină zi într-un parc public. Nimeni nu a reușit să oprească doi ”iubăreți”

În al doilea videoclip, aceeași fată de 13 ani, într-un conflict ipotetic din Marea Britanie, este forțată să fugă în căutarea unui loc departe de război.

La nivel mondial, 60 de milioane de oameni au fost forțați să-și părăsească locuințele din cauza războiului, a conflictelor și persecuțiilor , ducând la cea mai mare criză a refugiaților de la cel de-al doilea război mondial. Printre aceștia se numără o generație de copii care au pierdut totul: casele lor, posibilitatea unei educații și, adesea, chiar și a familiile lor. Trist dar adevărat

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.