Răzbunarea unui muncitor concediat: distruge 50 de autoutilitare Mercedes cu un buldozer

A decis să se răzbune după ce a fost concediat , în opinia sa pe nedrept, distrugând 50 de camionete cu un buldozer și încercând să distrugă fabrica de producție. În cele din urmă, însă, un muncitor a fost arestat de poliție în incinta unei fabrici Mercedes : nebunia sa a provocat pagube de peste două milioane de euro.

S-a întâmplat în noaptea dintre 30 și 31 decembrie a anului trecut în Spania. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, care lucra ca muncitor la Daimler și care fusese recent concediat , a decis să fure un buldozer pe un șantier de lângă Legutiano, în provincia Alava, și apoi a parcurs peste douăzeci de kilometri pentru a ajunge în parcarea unei fabrici în care Mercedes a parcat mai multe vehicule comerciale care așteptau să fie vândute și livrate.

Citește și Un întreg cartier din Italia plânge moartea unui român, un om al străzii: ”Mircea devenise un punct de referință ”

Odată ce a ajuns la locul unde erau parcate autovehiculele, relatează , bărbatul a doborât gardul cu excavatorul, apoi a început să lovească mașinile și să le îngrămădească una peste alta. Planurile tânărului de 38 de ani au fost și mai distructive: bărbatul, prin aceleași mijloace, a vrut să intre și în fabrică pentru a deteriora întreaga fabrică. În cele din urmă, însă, securitatea internă și  poliția  au reușit să-l oprească.

Bărbatul a fost arestat și, cu o valoare medie estimată la aproximativ 40 de mii de euro pe autoutilitară, daunele totale depășesc două milioane de euro.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://elpais.com/
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.