Răzbunarea cerbului : ” Am crezut că este doar o zgârietură, dar mi-a smuls jumătate din față”

S-a întâmplat în pădurea Lesperon, din Franța, unde un bărbat de 36 de ani, Vincent Saubion, a fost rănit grav de un cerb în timpul unei partide de vânătoare cu prietenii.

Povestea s-a petrecut sâmbătă, 25 ianuarie, dar a fost făcută cunoscută doar în aceste zile. În timpul unei partide de vânătoare, bărbatul a dat peste o turmă de cerbi. După ce a observat vânătorul, animalele au fugit, dar unul dintre ei s-a ascuns în spatele unui pin nu departe de locul unde se afla Saubion.

Odată ce au ajuns față în față, cerbul înspăimântat (un exemplar de aproximativ 150 kg) l-a atacat pe tânăr, sfâșind piele de-a lungul obrazului , începănd de sub ochi și pe nas până la buza superioară.

Citește și FOTO / Mințile bolnave a două tinere: adoptau animale pentru a le torutura. Arestat

În ciuda rănii uriașe de pe față și a pierderii mari de sânge, Saubion vrea să continue vânătoarea cu prietenii. Dar un pompier care făcea parte din echipa de vânătoare a cerut imediat ajutor paramedicilor

Leziunile au fost atât de grave încât bărbatul a fost dus cu elicopterul la spitalul Bordeaux Pellegrin, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Au fost necesare 50 de puncte de cusătură pentru a închide rana.

Deloc descurajat de atacul cerbului, bărbatul a anunțat că se va întoarce în curând la vânătoare.

Sursea: Sudouest

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.